۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۲
کد خبر: ۵۵۸۷۳۰
معاون آموزش حوزه علمیه مازندران:

تحول و نوآوری جزء لاینفک حوزه علمیه است| نخبه پروری رویکرد اصلی حوزه باشد

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که حوزه های علمیه به هیچ عنوان نمی تواند از تحول و نوآوری دور باشند، گفت: به طور حتم بقا و ماندگاری حوزه در طول تاریخ نیز نوآوری های علمی است که از سوی علما و بزرگان حوزه به دست آمده است.
معاون آموزش حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام حمزه علی اکبری، معاون آموزش حوزه علمیه مازندران امروز در جمع اساتید مدارس علمیه مرکز استان، حوزه های علمیه را مهد پرورش عالمان و نخبگان دینی جامعه اسلامی معرفی کرد و گفت: نخبه پروری باید محور و روریکرد اصلی حوزه های علمیه باشد.

وی با بیان این که در مقایسه ای با گذشته مدارس علمیه در پرورش طلاب نخبه کمی دچار رکود شده است، افزود: باید مدارس علمیه با برنامه ریزی هدفمند و اصولی و برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت به جایگاه واقعی خود بازگردند.

حجت الاسلام اکبری با تأکید براین که انفعال و روزمرگی یکی از مهم ترین آسیب هایی که مدارس علمیه را تهدید می کنند، خاطرنشان کرد: مدارس علمیه به عنوان مرکز تولید علم دین و پایگاه تربیت و پرورش عالمان دینی باید از یک نشاط و رونق علمی و پژوهشی برخوردار باشد.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با بیان این که تولید علم و اندیشه در حوزه تنها با جهد، تلاش، نشاط و پویایی محقق می شود، بیان داشت: مدارس علمیه باید به منظور رشد و بالندگی حوزه در امور علمی، پژوهشی و تربیتی خود مبدع باشند.

استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که مدارس علمیه ما باید از یک رونق علمی مناسبی برخوردار باشند، تصریح کرد: رکود علمی و پژوهشی در مدارس علمیه به طور حتم خروجی مناسب در پی نخواهد داشت.

حجت الاسلام اکبری با بیان این که امروز حوزه های علمیه وظیفه تربیت طلابی در تراز انقلاب اسلامی را عهده دار هستند، خاطرنشان کرد: تحقق این امر مهم با عدم جهش و رونق علمی و پژوهشی امکان پذیر نخواهد بود.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که امروز از لحاظ امکانات سخت افزاری بستر کاملاً برای رونق علمی و پژوهشی در مدارس علمیه فراهم است، تصریح کرد: تنها با تلاش و ممارست می توان به افق های روشنی در آینده مدارس علمیه امیدوار بود.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که برای پیشرفت و جهش علمی در حوزه نیازمند نقشه راه هستیم، خاطرنشان کرد: نقشه راه باید رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص حوزه های علمیه باشد که می تواند افق های تازه ای را در مسیر این مراکز مهم علمی و دینی ایجاد کند.

حجت الاسلام اکبری با تأکید بر این که تحول و نوآوری جزء لاینفک بشر امروز است، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب با دید بلندی که نسبت به همه امور کشور دارند چند سالی است که مسأله تحول در حوزه را مطرح کردند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با بیان این که امروز که چندین سال از آن مطالبه ارزشمند حضرت آقا می گذرد مدارس علمیه باید بررسی کنند که تا چه حد توانستند در مسیر تحول حرکت کنند، افزود: تحول در حوزه به معنای تحول ظاهری نیست بلکه همه بخش های حوزه باید به یک معنا متحول شوند.

استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که حوزه های علمیه به هیچ عنوان نمی تواند از تحول و نوآوری دور باشند، خاطرنشان کرد: به طور حتم بقا و ماندگاری حوزه در طول تاریخ نیز نوآوری های علمی است که از سوی علما و بزرگان حوزه به دست آمده است.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که پیشرفت علم و تکنولوژی هر روز وارد فاز جدیدی می شود، افزود: مراکز علمی و آموزشی اگر نتوانند خود را همگام با پیشرفت علم به روز کنند نمی توانند پاسخگوی نیاز مخاطب خود باشند.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که حوزه های علمیه نیز به عنوان یکی از مهم ترین مراکز تولید علم و اندیشه نمی تواند از به روز شدن دور باشد، تصریح کرد: حوزه های علمیه به عنوان مهم ترین مرکز تولید علم دین باید برای پاسخگوی به نیازهای جامعه به روز باشد.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که نیازها و احتیاجات جامعه هر روز شکل تازه ای به خود می گیرد و در چنین شرایطی نیازمند به روز شدن هستیم، خاطرنشان کرد: باید متناسب با نیازهای روز جامعه، گام برداریم تا بتوانیم خواسته ها و نیازهای  جامعه با بهره گیری از علم دین برآورده سازیم./۹۵۰/پ203/ب1

ارسال نظرات